Eurovision 2023: H Conchita σερβίρει κοκτέιλ για «Douze Points»

στις

Χρέη bartender φαίνεται πως έχει αναλάβει η διάσημη στους Eurofans Conchita Wurst.

Η νικήτρια του 2014 έβαλε όπως πάντα τα καλά της, έγινε για λίγο mixologist κι έφτιαξε ένα λαχταριστό κοκτέιλ για χάρη της Eurovision.

To Baileys, επίσημος χορηγός της φετινής διοργάνωσης, δημιούργησε ένα κοκτέιλ με βάση το ομώνυμο λικέρ για να μας καλοσωρίσει στο μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς στο Liverpool . Και τ’ όνομα αυτού; Μα φυσικά «Douze Points!».

Ένα ποτό για δωδεκάρι, φτιαγμένο από μια νικήτρια του διαγωνισμού, ο τέλειος Eurovision συνδυασμός και μια ιδέα για όσους οργανώνουν μικρές ή μεγάλες μαζώξεις τη βραδιά του Μεγάλου Τελικού.

«Douze Points»

ΥΛΙΚΑ:

50ml Baileys

50ml λικέρ σοκολάτας

25ml βότκα

100ml κρέμα γάλακτος

πάγος

γαρνιτούρες (σιρόπι σοκολάτας, μαλλί της γριάς, ζαχαρωτά σε διάφορα χρώματα, βρώσιμο glitter)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βάζουμε αρκετό πάγο σ’ ένα σέικερ, προσθέτουμε το Baileys, το λικέρ σοκολάτας και τη βότκα και χτυπάμε πολύ καλά, με κεφάτο ρυθμό Eurovision. Σερβίρουμε κατά προτίμηση σε ποτήρια του martini.

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος- εάν θέλουμε βάζουμε κι εδώ μερικές σταγόνες Baileys- μέχρι να γίνει ελαφριά σαντιγί.

Βάζουμε μια κουταλιά σαντιγί επάνω σε κάθε ποτήρι και γαρνίρουμε με τ’ αγαπημένα μας toppings. Κι εντάξει, επειδή είναι κοκτέιλ Eurovision, το παρακάνουμε και λίγο με τον εντυπωσιασμό και τα glitter, επιβάλλεται!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s