Μπανάνες: Φάτε τις όπως η βασίλισσα!

Εάν δεν έχετε πειστεί ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, αυτή η ιστορία θα σας αλλάξει σίγουρα γνώμη!

Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα, οι συνήθειες της βασίλισσας όσον αφορά το φαγητό και το ποτό είναι κάπως περίεργες… Για να καταλάβετε, απαγόρευσε σε όλη της την οικογένεια να τρώει θαλασσινά. Οπότε Μέγκαν, ξέχνα τον αστακό!

Και σα να μην έφτανε αυτό, τώρα μαθαίνουμε και ό,τι της αρέσουν οι μπανάνες, όμως τις τρώει μόνο με μαχαίρι και πιρούνι… Τι άλλο θ’ ακούσουμε πια;

Τη φοβερή αυτή είδηση τη μάθαμε από τον πρώην σεφ του παλατιού, Darren McGrady, ο οποίος στο βιβλίο του “Eating Royally” αναφέρει πως η βασίλισσα τρώει τις μπανάνες με μαχιροπίρουνα, για να μη φαίνεται “σαν μαϊμού”.

Σύμφωνα με τη βρετανική The Sun, o McGrady περιέγραψε ακριβώς πως προτιμά η βασίλισσα τις μπανάνες. Κόβει τις δυο άκρες και στη συνέχεια κατά μήκος με τη φλούδα. Στη συνέχεια ξεφλουδίζει τη μπανάνα, την κόβει σε μικρά κομμάτια και την τρώει με τα μαχαιροπίρουνά της. Κι αν σας ακούγεται υπερβολική αυτή η διαδικασία για να φάει κάποιος ένα φρούτο, δίκιο έχετε! 

Ο McGrady δήλωσε επίσης ότι οι μπανάνες είναι από τις ελάχιστες αμυλώδεις τροφές που τρώει η βασίλισσα. Γενικώς, προτιμά τα ελαφριά γέυματα, με ψάρι και λαχανικά.

Aν βρεθείτε ποτέ σε γεύμα με τη βασίλισσα θυμηθείτε: μη ζητήσετε σκόρδο και μη φάτε με τα χέρια, αναφέρει τέλος το άρθρο στο foodandwine.com.

 

πηγή: foodandwine.com

photo: today.com

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s