Γευστικός καφές χωρίς ζάχαρη, γίνεται;

Για όσους θέλουν τον καφέ τους με ζάχαρη, αλλά προβληματίζονται για τις θερμίδες και την υγεία τους, η λύση είναι εδώ! Πέντε τρόποι να νοστιμίζουμε τον καφέ μας χωρίς προσθήκη θερμίδων.

Ακολουθούν πέντε τρόποι που μπορούν να αρωματίσουν τον καφέ σας, χαρίζοντάς του πλούσια γεύση (χωρίς να περιέχουν ζάχαρη).

1) Κανέλα: Η κανέλα θα γλυκάνει τον καφέ με φυσικό τρόπο και θα χαρίσει στη γεύση του άλλη διάσταση. Θα τον αρωματίσει και αυξήσει τη θρεπτική του αξία. Τα μπαχαρικά είναι ο ιδανικός τρόπος να προσθέσετε έξτρα γεύση στο φαγητό ή το ρόφημά σας (χωρίς να χρειαστεί να προσθέσετε αλάτι ή ζάχαρη, αντίστοιχα).

2) (Άγλυκη) σκόνη κακάο: Το κακάο μπορεί να δώσει έξτρα γεύση στον καφέ σας χωρίς να σας επιβαρύνει. Είναι ένας από τους πιο απλούς και εύκολους τρόπους να δημιουργήσετε ένα απόλυτα γευστικό ρόφημα.

3) Εκχύλισμα βανίλιας: Μερικές σταγόνες από εκχύλισμα βανίλιας μπορούν να απογειώσουν την γεύση του καφέ σας. Με 0 θερμίδες μπορείτε να απολαύσετε ένα αρωματικό ρόφημα. Από την άλλη, το σιρόπι βανίλιας είναι αυτό που κάνει τον καφέ «βόμβα» θερμίδων λόγω της ζάχαρης που περιέχει.

4) Mοσχοκάρυδο: Cozy vibes! Η μυρωδιά αυτού του μπαχαρικού δίνει μια ξεχωριστή αίσθηση στο ξεκίνημα της μέρας σας. Αν συνδυαστεί με κανέλα η γεύση γίνεται ακόμα πιο πλούσια. Και βέβαια δεν θα χρειαστεί να προσθέσετε ζάχαρη.

5) Xυμός πορτοκαλιού: Οχι μόνο σας οπλίζει τον οργανισμό με βιταμίνη C, αλλά παράλληλα, μπορεί να δώσει στον καφέ σας (συγκεκριμένα στον espresso) ένα ξεχωριστό άρωμα και ευχάριστη γεύση.

 

πηγή: bovary.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s